Хомеопатия Днес

 
Хомеопатия Днес

 
Рейтинг: 3.00
(503)
Хомеопатия
Новини
Тема на седмицата
Извадки от майсторите на хомеопатията
Хомеопатични случаи
Често задавани въпроси
Лекарства
Речник
Първа помощ
Формуляр за консултации
Фото-ирисов анализ
Музика
Картички
Видео
Каталог А-Я
За контакти
Връзки


Ирисов анализ За мен Консултации on line

Хомеопатични случаи / Случай на коксартроза или Argentum metallicum

Случай на коксартроза или Argentum metallicum
12.10.07 09:39
                      Случай на Argentum metallicum
Възрастна жена с упорити болки в тазобедрената става от една година.Има усещане за забит кол в ставата.Болките се появяват когато легне и я принуждават да стане и да се разхожда, от което получава облекчение.Не може да спи заради тях,защото се налага да става.Също получава облекчение,ако седи седнала.Помагат и масажите.Приемала доста противовъзпалителни и противоболкови лекарства без особен резултат. 
Преди няколко години починал съпруга и.От тогава станала лесно обидчива и често плачела без причина.Търси утеха при близките си.Появили се страх от болести, от рак и от смъртта.Страда от безсъние от години.Зиморничава жена,дори и лете протестира да не правят течение в къщи.Чувства промените на времето.
Изписан бе Argentum metallicum 30 CH. След една седмица болките бяха намалели с около 50%. След един месец можеше да спи спокойно като болките не смущаваха съня и можеше да изкара нощта без да става.
Argentum metallicum е лекарство,което има ефект върху хрущялната тъкан-при възпаление,травма и дегенерация.Често го забравяме в ежедневната практика.
Всички сребърни препарати имат ефект върху костите- хрущял, стави,епикондили,сухожилия.
 
0.1072